Senioren - Azariah Christelijke Dagbesteding

Image

Dagbesteding ouderen

Ouderen willen niet altijd aan de kant gezet worden als; “zij kunnen niet veel meer’’. Voor deze ouderen die graag nog deel willen nemen aan de maatschappij, hebben we specifieke programma’s en projecten opgezet.
Met onze projecten zullen we ook met de ouderen naar buiten toe treden. Wij zullen ons projecteren op de persoonlijke en gezamenlijke behoeften. Hierin willen we de stimulans van persoonlijke zelfontwikkeling aansturen. Door de ouderen in eigen kracht te zetten zullen wij de eigen regie vergroten. Omdat we de ouderen bewust maken van hun eigen kunnen, bieden we hen de gelegenheid om te kunnen participeren in de activiteiten en projecten. Met het organiseren van open- en mee loop dagen hebben externe contacten en het eigen netwerk van de ouderen een leuke gelegenheid om te zien hoe en wat er wordt opgezet tijdens de activiteiten van de dagbesteding. Ouderen die zelfredzaam zijn hebben de mogelijkheid om ingezet te worden of om elders te helpen.

Open en Meeloop dagen

  • Wij vinden het belangrijk dat een deelnemer zich op zijn/haar gemak voelt. Wij organiseren 1 keer per maand een open/meeloop dag. Dat zijn speciale dagen waarbij u zich kunt aanmelden om deel te nemen. Bij een meeloopdag kunt u met een dagdeel van maximaal 1 uur meedoen.
  • Wij bieden een ruim diversiteit aan activiteiten aan de deelnemers. Per maand of kwartaal projecten en doorlopende projeten op sociaal maatschappelijk gebied. * Muziek theater en kunst * Vitaliteit * Ontmoeting * Creativiteit
Meer projecten voor senioren
Azariah Christelijke Dagbesteding